Esdeveniments

Premis Nacionals de Recerca

Premis Nacionals de Recerca

25/05/2018 La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya convoca enguany els Premis Nacionals de Recerca.

 

Aquests guardons tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris i comunicadors científics vinculats al nostre país.

 

Els guardons consten dels premis següents:

  • Premi Nacional de Recerca
  • Premi Nacional de Recerca al Talent Jove
  • Premi Nacional de Comunicació Científica
  • Premi Nacional de Mecenatge Científic
  • Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I

Segons les bases dels Premis, les universitats (òrgans de govern, facultats, escoles, departaments), els centres de recerca, instituts universitaris de recerca, les acadèmies, les empreses i fundacions i, en general, tots els agents del sistema català de recerca i innovació, poden presentar candidatures a totes les categories (més informació a la carta adjunta).

 

Per aquest motiu, ens adrecem a vostè amb l’objectiu que la seva institució valori l’oportunitat de presentar les candidatures que consideri oportunes als premis convocats. També li agrairíem que fes la difusió més àmplia possible a la seva universitat.

 

La presentació de candidatures caldrà fer-la a través del web www.fundaciorecerca.cat/premi, on trobarà tota la informació necessària i les bases per a presentar la candidatura en qualsevol de les modalitats dels Premis Nacionals de Recerca. El termini de presentació de candidatures finalitza el 28 de setembre de 2018 a les 14.00 hores.

 

Amb el desig que valori positivament la convocatòria, rebi una salutació cordial.

Arxius adjunts: