Estudis de Màster

El Màster Universitari en Educació per a la Salut pretén capacitar a l’estudiant perquè esdevingui especialista en Educació per a la Salut i perquè pugui respondre com a expert a les demandes sobre aquest tema des dels diferents nivells i àmbits d’intervenció.

El Màster Interuniversitari en Recerca en Salut s’ofereix des de la Universitat de Lleida i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. El màster és de caràcter científic i pretén formar en aquelles competències relacionades amb l’adquisició de coneixements en matèria de metodologia de la investigació, així com en la seva aplicació en el desenvolupament de la recerca en ciències de la salut.

El Màster en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient proporcionarà a l'estudiant una formació enfocada a una pràctica assistencial de qualitat, emprant la simulació clínica com a eina de bones pràctiques i vinculant els coneixements adquirits amb el sistema de salut, interessat en incrementar la seguretat del pacient dins de l'equip multidisciplinar.