Salutació de la Degana

DSC_7841 Judith Roca, Degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia

Benvolguts i benvolgudes,

Em plau saludar a tots i totes en nom de l'estudiantat, el personal docent i investigador i el personal d’administració i serveis de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida i donar-vos la benvinguda al nostre web.

La preocupació per la salut i la qualitat de vida de les persones és l’esperit amb què dissenyem i actualitzem els nostres plans d’estudi. La nostra Facultat té una llarga tradició en l’àmbit formatiu universitari i de recerca, que fa que se’ns consideri un centre referent, comptant actualment amb cinc itineraris formatius de Grau: Grau en Infermeria a Lleida i Igualada , Grau en Fisioteràpia  i els dobles Graus en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport-Fisioteràpia a Lleida, Infermeria-Fisioteràpia a Lleida i Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia a Igualada. A ells s’afegeixen dos itineraris formatius de Màsters oficials i per tant d’accés directe a doctorat: el Màster Interuniversitari de Recerca en Salut, que s’organitza conjuntament amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i el Màster d’Educació per a la Salut; i per últim dos itineraris formatius de doctorat: el Doctorat en Salut de la UdL i el Doctorat interuniversitari en Cuidados Integrales y Servicios de Salud que s’organitza amb la col·laboració de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, la Universidad de Jaén i el Instituto de Salud Carlos III de Madrid.

Creiem en un ensenyament orientat a l'acció, en un aprenentatge experiencial i actiu en què l'estudiant es converteix en el principal protagonista del seu procés d’aprenentatge i per això les pràctiques clíniques a les institucions de salut s’implementen des del primer curs. Fins i tot, es  poden realitzar part dels estudis en universitats estrangeres gràcies als convenis i programes de mobilitat de la UdL.

En relació als estudis, disposem de professorat altament qualificat per oferir una docència de qualitat i d’uns equipaments moderns en les nostres aules i laboratoris docents ubicats en el Campus Universitari de Lleida i Igualada, més el centre de simulació 4D Health.

Rebeu una cordial salutació.

Judith Roca Llobet
Degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida

 

   Darrera modificació: