Salutació de la degana

DSC_6858 Judith Roca, degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia

Benvolguts i benvolgudes,

Em plau saludar-vos a tots i totes en nom de l'estudiantat, el personal docent i investigador i el personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida i donar-vos la benvinguda al nostre web.

La preocupació per la salut i la qualitat de vida de les persones és l’esperit amb què dissenyem i actualitzem els nostres plans d’estudi. La nostra Facultat té una llarga tradició en l’àmbit formatiu universitari i de recerca, que fa que se’ns consideri un centre referent, comptant actualment amb cinc itineraris formatius de Grau: Grau en Infermeria a Lleida i a IgualadaGrau en Fisioteràpia  i les dobles titulacions Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Grau en Fisioteràpia a Lleida, Grau en Infermeria i Grau en Fisioteràpia a Lleida i Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia a Igualada. A ells s’afegeixen dos itineraris formatius de Màsters oficials i per tant d’accés directe a doctorat: el Màster universitari en Investigació, Innovació i Transferència en Salut i el Màster universitari en Educació per a la Salut; i per últim tres itineraris formatius de doctorat: el Doctorat en Salut de la UdL, el Doctorat en Cures Integrals i Serveis de Salut (interuniversitari i que coordina la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya) i el Doctorat en Salut Global: Determinants i Interacció de la Salut Humana, Animal i Ambiental (interuniversitari, que coordina la Universidad de Zaragoza).

Creiem en un ensenyament orientat a l'acció, en un aprenentatge experiencial i actiu en què l'estudiant es converteix en el principal protagonista del seu procés d’aprenentatge i per això les pràctiques clíniques a les institucions de salut s’implementen des del primer curs. Fins i tot, es  poden realitzar part dels estudis en universitats estrangeres gràcies als convenis i programes de mobilitat de la UdL.

En relació als estudis, disposem de professorat altament qualificat per oferir una docència de qualitat i d’uns equipaments moderns en les nostres aules i laboratoris docents ubicats en el Campus de Ciències de la Salut (Lleida) i al d'Igualada, a més del centre de simulació 4D Health.

Rebeu una cordial salutació.

 

Judith Roca Llobet
Degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida

 

   Last modification: